За нас

3 (1)Вече над 12 години фирма „ЕвроСтрой“ ЕООД извършва различни ремонти на покриви на българския пазар. Ние имаме самочувствието, че предлагаме качествен ремонт на покриви, извършван на ниска цена и с гаранция носеща името на нашата фирма. В работата си се радваме на хиляди доволни клиенти, които са ползвали нашите услуги и дългосрочната гаранция на ремонта, която предлагаме. С годините на натрупания опит и различните поръчки, които сме изпълни успешно, можем спокойно да кажем, че сме едни от най-добрите на пазара.

Какво влиза в нашата сфера от услуги, които предлагаме и от които можете да се възползвате?


remont-na-pokrivi-i-izgrazhdane-na-novi-konstruktsii-pokrv-sofia-comОсновно, ние извършваме ремонт на покриви, като работим на различни видове покриви – имаме опит както при керемидени покриви, така и при битумни, бетонови, метални и други. Освен за генерален ремонт на покриви, като допълнителни услуги можете да ни ползвате и за по-дребни неща, като пренареждане на керемиди, претърсване на покриви за течове и тяхното отстраняване, лепене на битумни плочи и така нататък.

Извършваме смени на летви и носещи греди, допълване на мертеци и поставяне на обикновени и безшевни улуци, а също така и на водосточни тръби. Някои от по-специалните ремонти, които можем да направим са залепване на битумни керемиди върху OSB плоскости, ремонт на стари керемиди с воалит, а също така и облепване на керемиди с фолио.

tavan1Естествено, можете да ни търсите не само за ремонт на покриви и покривни конструкции, но и за направата на нови или за надстрояване на покриви. В това също сме едни от най-добрите.

При проблеми с комина отново можем да ви бъдем полезни, тъй като предлагаме и изграждане и ремонт на комини, поставяне на шапка и обшиване на комини с ламарина.

Освен с ремонт на покриви, предлагаме и поставяне, поправка и поддръжка на хидроизолация и топлоизолация. Във фирмата имаме и Viewспециален екип алпинисти, които извършват характерните за тях височинни услуги, свързани с различните видове хидроизолация.

За да сме максимално полезни на нашите клиенти предлагаме и услуги, свързани с таванските помещения. Ние можем да ви помогнем в преустройство и пренареждане на таванските помещения, откриване на капандури, тераси и други.

Както виждате, предлагаме широк диапазон от услуги, а дългите години работа са ни убедили, че клиентът наистина е най-важния и че само доволният клиент е този, който може да те остави и следващата година отново в бизнеса.