Отзиви от клиенти

Уважаеми клиенти,
според законите на Р. България нямаме право да публикуваме лични данни на нашите клиенти. Поради тази причина изпратените отзиви се подписват само с фамилията и населеното място на нашите клиенти, освен в случаите когато имаме писмено позволение за по-обстойна информация.

Можете да изпращате вашите отзиви и коментари на e-mail: pokriv_sofia@abv.bg или от формата в раздел „Контакти“.

Калоянов, Костенец

Здравейте, Благодаря ви за коректното отношение и професионално свършената работа. Желая ви успех за напред!

Динков, София

Здравейте, Живея в столичен квартал и наехме фирмата за хидроизолация на покрива на нашия блок. Останахме с отлични впечатления. Работата беше свършена много бързо и професионално!

Демиреа, Кюстендил

Здравейте, тази година имаше периоди с обилни дъждове. Най-вероятно много хора са имали проблеми с течовете от покрива. Аз вече нямам благодарение на вас. Благодаря ви!

Динева, Нови Искър

Здравейте, искам да иразазя удовлетворението си от направения ремонт на покриа на моята къща. Нямам оплаквания.

Димитър, София

Здравейте, казвам се Димитър и от скоро имам малка, стара къща в село близо до София. Когато купих къщата се оказа, че се нуждая от нов покрив. Направих проучване в интернет и попаднах тук. Обадих се, обясних ситуацията. Хората реагираха много професионално и си свършиха работата отлично. Много съм доволен. Поздрави.

Димитрова, София

Здравейте, пиша ви от името на живущите в блок от столичния квартал Хаджи Димитър. Изразявам удовлетворението си от изършения ремонт на покриа на нашия блок. Вече не страдаме от течове. Благодарим ви!

Вълдобрев, София

Здравейте, като домоуправител на жилищен блок в ж.к. Люлин 4, гр. София изразявам радостта и благодарността си за свършената работа от страна на фирмата.

Аврамова, София

Здравейте, след приключването на ремонта на покрива на моята къща в ж.к. Хаджи Димитър, гр. София реших да споделя моите впечатления от работата на фирма Еврострой ЕООД. Имахме дългогодишни проблеми с покрива, както и след това с всевъзможни пишман майстори, които се наемаха да го оправят. В крайна сметка попаднах на тази фирма, която реши моя проблем. Благодаря Ви! Желая Ви от все сърце да продължавате да работите със същия ентусиазъм и професионализъм.