Полезна информация

Какъв покрив да изберем?

Всеки от нас се е сблъсквал с проблеми, свързани с покрива-течове, деформиране на различни елементи от конструкцията и покривката му. Затова от особено значение е още когато къщата ни е на чертеж, ние да си изясним какъв вид ще е нашият покрив и какви материали ще използваме за него.

Прочети цялата статия

Покривът – какъв вид покритие да изберем?

Специалистите наричат покрива на сградите –„Петата фасада”. И това никак не е случайно – покривът като завършващ елемент от сградата е не само един от основните, но и натоварен с редица отговорни функции елементи от конструкцията на всяка, без изключения, сграда.

Прочети цялата статия

Ремонт на покрива – „Временните кръпки не са решение!“

Ремонтирането на покриви се оказва като ремонтирането на улиците. Дупката се запълва с некачествен материал и не след дълго същият проблем е отново на лице, само че този път съпътстван с още дупки и течове

 Прочети цялата статия 

Защо изграждане на нов покрив?

Повечето от нас не се замислят за покрива над главите ни – докато не протече. Ако сте на този етап, сигурно искате да знаете дали се нуждаете от напълно нов покрив, или частичният ремонт е също вариант.

Прочети цялата статия 

Интелигентна покривна система

Интелигентната покривна система от БРАМАК като краен резултат е много повече от сумата на отделните елементи, защото сме помислили за всичко от изграждането на подпокрива и соларната инсталация до максималната сигурност и гаранция, от която се нуждаете.

Прочети цялата статия 

Харесвате дома, в който живеете, но имате нужда от повече пространство?

Или мислите, че парите (да не говорим за усилията и стреса) необходими за закупуване на ново жилище, могат да се вложат по-разумно, ако подобрите съществуващото? Все по-често и все повече хора мислят по този начин.

Прочети цялата статия 

Реконструкция на покривното пространство

Реконструкцията на покривното пространство е много добър и все по-популярен начин да разширите жилищното си пространство. Определено има смисъл в това да превърнете тъмния и неизползваем таван в светло и раздвижено помещение за живеене, което ще повиши също така и стойността на вашия дом.

Прочети цялата статия